Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanţa Scaunul şefului IPJ Constanţa se clatină

ro

05 May, 2011 12:23 552 Marime text

Prezent miercuri la Constanţa pentru o şedinţă de lucru comună a poliţiştilor şi procurorilor, şeful IGPR, chestorul Liviu Popa, a susţinut o conferinţă de presă la sediul IPJ Constanţa. Popa a recunoscut că nu este mulţumit de activitatea şefului IPJ Dumitru Catană, dar a precizat că „astăzi nu iau în considerare destituirea domnului Catană".

După ce a prezentat generalităţile de rigoare, chestorul a fost pus la curent, într-un mod mai... ferm, de jurnalişti referitor la proasta colaborare dintre IPJ şi mass-media locală. Oarecum surprins de înverşunarea jurnaliştilor, chestorul a dat asigurări că, în cel mult două săptămâni, problemele de comunicare reclamate vor fi rezolvate. Totodată, întrebat fiind, şeful IGPR a declarat că este nemulţumit de activitatea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, ca de altfel şi de cea a şefului IPJ Dumitru Catană, despre care a spus că „inspectorul şef este dirijorul, dar şi ceilalţi pot cânta fals. Astăzi nu iau în considerare destituirea domnului Catană". Pe de altă parte, Catană a recunoscut voalat că şi-a înaintat dosarul de pensionare. „Să mă pensionez până în toamnă? Nu eu decid acest lucru, ci cei care se ocupă de dosar, calculatorul...", a declarat Dumitru Catană. Totodată, şeful Poliţiei Române susţine că există şi poliţişti constănţeni buni şi că potenţialul îi obligă la mai mult.

Chestorul a vorbit şi despre cazul minorilor care au fugit, încătuşaţi, din sediul Secţiei 4 de Poliţie, apreciind incidentul ca fiind „o pată neagră pe obrazul Poliţiei". În ceea ce priveşte cazul poliţiştilor de la Transporturi suspectaţi că au fost complici la un furt de îngrăşăminte chimice, Popa a precizat că „detest astfel de comportamente. Dacă se dovedesc a fi vinovaţi, îşi merită soarta să fie trimişi în judecată".

http://www.jurnaldeconstantaonline.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii