Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanta Cât s-au „obosit“ parlamentarii de Constanţa

ro

25 May, 2011 14:51 563 Marime text

Un raport dat publicităţii de Institutul pentru Politici Publice Bucureşti arată opiniei publice eficienţa şi implicarea de care au dat dovadă cei pe care i-au promovat să-i reprezinte în Parlamentul României. Documentul este o analiză a activităţii derulate de deputaţi şi senatori în primii doi ani ai mandatului lor.

Un an şi un pic îi desparte pe unii parlamentari dornici să-şi prelungească mandatele de o nouă înfăţişare în faţa electoratului. Numai că, dacă se regăsesc pe „lista neagră" în ceea ce priveşte activitatea derulată, pretenţia acestora de a mai „munci" în Parlament ar trebui să dispară. Un „ajutor" în luarea deciziei vine, aşa cum ne-a obişnuit în ultima perioadă, de la Institutul pentru Politici Publice (IPP), care a dat publicităţii un nou raport de monitorizare a activităţii deputaţilor şi senatorilor la jumătate de mandat. Aşa că poveştile pescăreşti sau vânătoreşti pe care aleşii le spun în campaniile electorale s-ar putea să nu mai aibă efectul scontat în rândul votanţilor, acum mult mai bine şi corect informaţi în legătură cu prestaţia lor din perioada 15 decembrie 2008 - 31decembrie 2010.

Mai mult pe http://www.jurnaldeconstantaonline.ro/2011/05/24/cat-s-au-%e2%80%9eobosit%e2%80%9c-parlamentarii-de-constanta/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii