Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanta Poliţiştii de frontieră constănţeni se antreneză cu 10 experţi americani FBI

ro

26 May, 2011 13:24 642 Marime text

La sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa se desfăşoară exerciţiul „Second Line of Defense". La evenimentul derulat pe parcursul a patru zile participă specialişti FBI şi din cadrul departamentului american pentru energie.

În perioada 23-26 mai 2011, la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa, sub coordonarea unor specialişti din cadrul FBI şi din Departamentul Energiei din SUA, s-a desfăşurat o amplă activitate de instruire şi evaluare a poliţiştilor de frontieră constănţeni în domeniul prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu materiale nucleare şi radioactive. Activitatea - ce a constat în seminarii de pregătire şi instruire, prezentarea echipamentelor de detecţie, dar şi exerciţii practice - are drept scop crearea deprinderilor necesare şi pregătirea poliţiştilor de frontieră şi a specialiştilor din cadrul altor instituţii, în vederea utilizării echipamentelor ce au intrat în dotarea Poliţiei de Frontieră în cadrul programului intitulat „Second Line of Defense" (SLD) - destinat detecţiei la frontieră a materialelor nucleare şi radioactive.

Mai mult pe http://www.jurnaldeconstantaonline.ro/2011/05/25/politistii-de-frontiera-constanteni-se-antreneza-cu-10-experti-americani-fbi/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii