Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanta Poliţiştii „devotaţi“ CJC îşi asumă riscul

ro

26 May, 2011 13:26 730 Marime text

Încasarea în continuare de către reprezentanţii Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa a taxei de drum pentru transportatorii auto a generat o serie de reacţii şi de măsuri atât din partea prefectului judeţului, Claudiu Iorga Palaz, cât şi a reprezentanţilor CJC. Cum se va termina acest „conflict" şi cine va fi declarat „învingător" se va lămuri după ce instanţa se va pronunţa în acest sens.

Dacă tematica abordată în conferinţa de presă susţinută miercuri, 25 mai, de prefectul Claudiu Iorga Palaz era cunoscută de jurnalişi, decorul pregătit special i-a luat prin surprindere. Preluând modelul lansat de primarul Constanţei, Radu Mazăre, reprezentantul Guvernului în teritoriu a adus un panou „dedicat" preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu. Combinaţia de culori folosită a fost aceeaşi - roşu şi alb, în schimb locul succeselor etalate de edilul tomitan a fost luat de numele preşedintelui CJC şi „preocupările" acestuia descoperite de prefect: „Adoptă hotărâri nelegale", „Falsifică hotărâri ale Consiliului Judeţean Constanţa", „Concediază şi evacuează artiştii", „Face abuz în serviciu" şi „Şantajează primarii".

Mai mult pe http://www.jurnaldeconstantaonline.ro/2011/05/25/politistii-%e2%80%9edevotati%e2%80%9c-cjc-isi-asuma-riscul/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii