Liderul de opinie Judecătorii (portocalii) ţin în braţe cadavrul fraudării Legii pensiilor - Furăciunea este constituţională!!!
Liderul de opinie: Judecătorii (portocalii) ţin în braţe cadavrul fraudării Legii pensiilor - FurăciuneaJudecătorii (portocalii) ţin în braţe cadavrul fraudării Legii pensiilor! Este ceea ce a demonstrat ieri Curtea Constituţională a României, când a decis că Legea pensiilor este constituţională, respingând astfel contestaţiile depuse de PNL şi PSD. Printr-un vot politic, cinci din cei nouă judecători ai Curţii Constituţionale au consfinţit frauda din Camera Deputaţilor, declarând constituţională Legea pensiilor. Augustin Zegrean, Iulia Motoc, Petre Lăzăroiu, Ion Predescu şi Mircea Minea au condamnat la sărăcie şi umilinţă cele şase milioane de pensionari din România!
O lege adoptată fraudulos
PSD şi PNL au atacat, pe 23 septembrie, la Curtea Constituţională, Legea pensiilor. Cele două formaţiuni au criticat legea atât pe aspecte de formă, cât şi de fond. Social-democraţii au invocat două decizii ale CCR, din 2005 şi 2006, care spun că noile reglementări legislative nu pot fi aplicate retroactiv în privinţa pensiilor anterior stabilite. Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că partidul pe care îl conduce va respecta decizia Curţii Constituţionale, însă cere în continuare preşedintelui Traian Băsescu să nu promulge acest act normativ. „Vom trimite preşedintelui Băsescu o scrisoare prin care îi vom solicita să nu promulge o lege adoptată fraudulos, să retrimită textul în Parlament! Dacă preşedintele îşi va pune semnătura pe o lege adoptată fraudulos, poziţia PSD e anunţată şi decisă. Vom declanşa procedura de suspendare!". El a mai afirmat că reprezentanţii PSD îşi menţin decizia de a nu participa la şedinţele Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor până când preşedintele acestei camere nu-şi prezintă demisia. „Este un scandal la nivel european, au fost informaţi toţi şefii de parlamente, suntem ţara care în acest moment stârneşte jenă şi ruşine la nivel european şi la nivel mondial pentru faptul că furăm voturi în Parlament şi pentru faptul că preşedintele Camerei Deputaţilor este cel care girează furtul de voturi", a mai comentat liderul PSD despre Roberta Anastase.
Condamnaţi la moarte înainte de termen
O astfel de cerere va fi făcută preşedintelui, tot printr-o scrisoare, de liderii principalelor confederaţii sindicale. „Românii aşteptau un act de Justiţie la CCR, iată că speranţele noastre se năruiesc", a declarat Marius Petcu, preşedinte CNSLR „Frăţia". Preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Pensionarilor din România, Viorel Copil, a declarat că decizia Curţii Constituţionale privind Legea pensiilor este scandaloasă şi că pensionarii se vor gândi la forme de protest care exclud, însă, ieşitul în stradă. El a precizat că judecătorii CCR ar fi avut cel puţin două motive să declare neconstituţională Legea pensiilor, respectiv fraudarea votului, „ceea ce a văzut o ţară întreagă", dar şi articolele care vor face din actualii şi viitorii pensionari muritori de foame. La rândul lui, preşedintele Federaţiei Naţionale „Omenia", Gheorghe Chioaru, a declarat că pensionarii vor avea de suferit în principal în ceea ce priveşte vârsta de pensionare. „Îi condamnăm să moară înainte de termen", a susţinut liderul federaţiei. Pe de altă parte, liberalii susţin că în adoptarea Legii pensiilor au remarcat „grave încălcări ale procedurilor democratice", atât pe forma de adoptare, cât şi pe fondul actului normativ. Ei spun că actul normativ ar încălca şi dreptul de proprietate, nesocotind dreptul la trai decent şi la pensie, dreptul fundamental de alegere al profesiei şi al meseriei sau ocupaţiei. „Consternat" de decizia CCR, liderul PNL, Crin Antonescu, susţine că Legea pensiilor este una injustă şi inechitabilă şi afectează grav soarta a milioane de pensionari, în condiţiile în care a fost adoptată prin „cea mai scandaloasă şi mai dovedită public fraudă din Parlament, respectiv numărătoarea Robertei Anastase şi a lui Sever Voinescu-Cotoi".
"Cine are zile papă pensie"
Potrivit Legii pensiilor - care reprezintă un genocid al unei categorii masive! - până în 2030, atât femeile, cât şi bărbaţii vor ieşi la pensie la 65 de ani. În prezent, bărbaţii pot ieşi din câmpul muncii la 62 de ani, iar femeile la 58. Nu mai este demult un secret faptul că România nu poate oferi salariaţilor condiţii de viaţă şi de muncă comparabile cu cele din Uniunea Europeană, unde speranţa de viaţă este cu 10 ani mai mare faţă de România. La noi, speranţa medie de viaţă în România este de... 63 ani la bărbaţi şi 67 la femei! Pe principiul „cine are zile papă pensie"! Şansele ca persoanele care contribuie câteva zeci de ani la bugetul de pensii să mai ajungă să aştepte, lună de lună, poştaşul sunt tot mai mici, ca şi pensiile pe care le vor primi, dacă vor mai apuca. Pentru actualii pensionari, legea nu aduce noutăţi. Judecătorii aserviţi Puterii portocalii au făcut jocul guvernanţilor: punctul de pensie rămâne tot la 39,9 la sută din salariul mediu brut, deşi sindicaliştii au cerut mărirea lui la 45%. Ca atare, în 2011 nu putem vorbi de majorări de pensii. Cel mult ar putea fi indexate cu inflaţia. În schimb, statul măreşte numărul de contribuabili la sistemul de pensii, în care sunt incluse şi persoanele plătite pe drepturi de autor sau persoanele fizice autorizate. În plus, condiţiile de pensionare anticipată vor fi înăsprite, la fel se va întâmpla şi cu pensionările pe caz de boală. Într-o ţară în care furăciunea este declarată constituţională, cu complicitatea evidentă a vlădicii, la ce s-ar mai putea aştepta opinca? Cine să-i mai caute dreptatea? Şi ne aducem aminte de oftaturile părinţilor şi bunicilor noştri: unde eşti tu, Ţepeş-Doamne?
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp