Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Gigi Chiru, campanie de imagine pe bani publici

ro

23 May, 2011 13:33 603 Marime text

Cu bani de la MDRT si cu propria fotografie, Chiru le arata constantenilor cu ce se mananca Inspectoratul in Constructii

Liderul organizatiei judetene a PDL, Christian Gigi Chiru, se considera noul val in politica de la malul marii si spera ca va ajunge primarul municipiului Constanta, dupa ce a reusit sa ia voturile colegilor sai la alegerile pentru sefia filialei. Acum, Chiru isi ameninta colegii care se apuca sa vorbeasca despre partid, dar si despre alti colegi - cu excluderea, dar uita ca evaluarea atitudinii ar trebui sa plece de la propria persoana.

 

Spunem asta dintr-un singur motiv: chiar daca pana la alegerile viitoare mai este un an, Chiru a inceput deja sa-si faca o campanie de imagine ce consta, pentru inceput, in impartirea unor pliante in cutiile postale ale constantenilor. Acestia sunt informati, pe bani publici, despre cum pot fi, potrivit art. 11 (1) din Legea 50/1991, executate fara autorizatie de construire lucrari care nu modifica structura de rezistenta, caracteristicile initiale ale constructiilor sau aspectul arhitectural al acestora.

Christian Gigi Chiru nu uita sa le inoculeze celor care citesc pliantul cu pricina ca el este directorul IJC, asa incat si-a postat si o fotografie, ca lumea sa-l recunoasca mai apoi in afisele electorale. Mai aflam ca „informatiile oferite de directorul Christian Gigi Chiru si specialistii inspectoratului sunt: CORECTE si COMPLETE", cu precizarea ca „pliantul face parte dintr-o serie ampla de alte informari care vor ajunge in perioada urmatoare direct la dumneavoastra".

Este important sa amintim ca nu este prima campanie de imagine pe care PDL o desfasoara la nivel national si multi alti oameni de partid numiti in functie pe criterii politice se folosesc de banii publici pentru a-si promova propria lor imagine.

Si Fundatia, tot metoda de promovare a imaginii?!

Un alt element interesant al campaniei lui Christian Gigi Chiru este promovarea Fundatiei care ii poarta numele si care, potrivit chiar declaratiilor sale, se ocupa cu ajutorarea tuturor celor care au nevoie de sprijin financiar sau logistic.

Infiintata anul trecut, Fundatia Christian Gigi Chiru ii are in spate si pe Aurelian Ivascu, medic chirurg la Sanatoriul „Grand" din statiunea Eforie Nord, pe directorul Directiei de Sanatate Publica Constanta, Constantin Dina, dar si pe medicul - decan al Facultatii de Medicina al Universitatii „Ovidius", Petru Bordei.

Ieri, Gigi Chiru si-a inaugurat sediul in care va functiona Fundatia, slujba religioasa fiind oficiata de un sobor de preoti condus de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

http://observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii