Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa La Navodari, Matei semneaza protocolul USL doar in termeni de stabilitate

ro

06 May, 2011 14:33 725 Marime text

Primarul Nicolae Matei isi asuma inclusiv excluderea din PSD pentru stabilitatea locala

Primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, a declarat pentru „Observator" de Constanta ca cei care se impotrivesc semnarii acordului de colaborare intre PSD, PNL si PC ar trebui exclusi din partid, indiferent care ar fi el - intr-o perioada cat mai scurta pentru a castiga timp in vederea obtinerii de rezultate cat mai bune la urmatoarele alegeri. De asemenea, Tusac le-a cerut tuturor celor care se impotrivesc, cu trimitere directa la liberalii din Mangalia sa lase deoparte dorintele, orgoliile si alte ambitii si sa revina la problemele reale care ii macina tot mai mult pe cetatenii de rand. Ei sunt cei care raman fara locuri de munca si ajung sa traiasca de pe o zi pe alta, fara a avea bani nici sa-si cumpere paine...

 

Din pacate, promisiunile guvernantilor nu au avut rezultate pozitive pentru cetateni, iar USL a luat nastare tocmai din nevoia de stabilitate. Despre aceasta stabilitate a vorbit si primarul orasului Navodari pentru „Observator" de Constanta.

Nicolae Matei considera ca Uniunea Social Liberala va trebui sa functioneze doar in termeni de stabilitate. „Este adevarat ca la Navodari inca nu a fost semnat protocolul USL si trebuie sa va spun ca nici macar in politica nu pot fi acceptate ultimatumurile. Mai exista loc de discutii! Un lucru va pot garanta... La Navodari, vom semna protocolul doar in termeni care mentin stabilitatea in Consiliul Local si imi mentin oamenii cu care lucrez, aproape. Putem lua in calcul pentru aceasta intarziere si ca la nivelul conducerii centrale a PNL au aparut unele schimbari, iar din punctul meu de vedere, PSD Navodari este cea mai compacta si unita organizatie din judet si vom promova doar proiectele pozitive pentru cetateni", a declarat primarul Nicolae Matei pentru cotidianul nostru.

"Nu o sa avem protocol la Navodari si gata"

Inca de la semnarea acordului USL la nivel national a fost luata in calcul situatia celor care refuza sa semneze protocolul, iar Ponta, Antonescu si Constantin au decis ca acestia sa fie exclusi din partid - contra obiectivului major al USL, respectiv inlaturarea PDL de la guvernare la urmatoarele alegeri si incepand cu formarea de majoritati in consiliile locale si judetene.

Intrebat ce s-ar putea intampla daca, in calitate de presedinte al PSD Navodari s-ar impotrivi regulilor USL, stiut fiind ca amenintarea excluderii exista si a fost amintita tot mai des in ultima perioada, primarul Matei a raspuns: „Nu vom avea protocol la Navodari, iar daca aleg sa ma excluda, cel putin voi avea satisfactia ca imi vor duce mandatul la final, in conditii normale. Inainte de a fi pesedist, sunt navodarean."

Amintim ca primarul Nicolae Matei a facut mai multe declaratii publice pe marginea acestui subiect si niciodata nu a exclus intentia de a semna documentele ce arata functionarea in mod oficial a protocolului dintre PSD, PNL si PC, la Navodari, insa mai mult decat aceasta semnatura vrea ca orasul sa functioneze pentru cetateni. „Imi doresc ca cetatenii sa beneficieze de proiecte, de munca noastra in timp real. Nu ne dorim intarzieri in finalizarea lucrarilor si nici promisiuni fara acoperire, asa cum au mai primit navodarenii in trecut", a conchis primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii