Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replica Firma care păzeşte Gara Constanţa îmbată călătorii recalcitranţi şi-i urcă în tren

ro

18 May, 2011 13:08 866 Marime text

Gara CFR Constanţa este păzită de angajaţii unei firme care par să facă treabă bună, cu metode proprii. Vorbind cu paznicul de tură al gării, Mitică Ivdochim, de la Save&Self (controlată de celebrul Viorel Oiţă), angajat pe acest post de 3 ani, am aflat că nu au loc incidente în incinta gării, nu se mai fură, iar cerşetorii şi ţiganii nu sunt lăsaţi să mai stea prin gară, sunt scoşi afară imediat. Mai mult decât atât, angajaţii firmei de pază susţin că asigură protecţia călătorilor şi angajaţilor din cadrul gării 24h /24h, iar de o săptămână doi agenţi de poliţie au grijă ca nici pe peron să nu se întâmple vreun eveniment neplăcut. Însă, despre metodele proprii ale firmei de pază se poate spune că sunt unele deosebit de ingenioase. Acelaşi paznic, Mitică Ivdochim, a vorbit cu reporterii Replica despre modul în care se poate soluţiona o problemă cu cei mai recalcitranţi călători, cei care de multe ori consumă alcool şi pot crea probleme: Ăstora le cumpărăm 2 - 3 beri şi îi urcăm în tren. În felul ăsta nu mai avem probleme cu ei, se urcă în tren fără să mai facă nazuri. Declaraţia ne lasă... efectiv fără alte comentarii!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fekete 18 May, 2011 10:05 Am o intrebare, daca ii aduna si pe cei din zona garii si daca nu le place berea ci vrea gin tonic ce face?
  • Foarte bine 18 May, 2011 09:30 Ii aduna si pe ancolistii care locuieste in apropiere? Dar daca nu le place berea si vrea gin tonic?