Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replica Laurenţiu Mironescu a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

ro

25 May, 2011 15:30 605 Marime text

Laurenţiu Mironescu, fostul secretar general al MAI, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Mandate de arestare pentru 29 de zile au primit şi ceilalţi 28 de acuzaţi în acest caz. Decizia instanţei supreme poate fi contestată de aceştia la completul de trei judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Cele 29 de persoane din gruparea Mironescu sunt acuzate de contrabandă cu mărfuri din afara UE în Portul Constanta.

Laurenţiu Mironescu, secretarul general din MAI, a fost demis în urmă cu două zile, din cauza implicării sale în infracţiuni din Portul Constanţa, după cum susţin anchetatorii. Fostul secretar general al MAI a fost ridicat cu mascaţii, luni, de la locuinţa sa din Eforie Sud.

Potrivit unui comunicat DNA, fostul secretar general al MAI, Laurenţiu Mironescu, mai este acuzat că i-a cerut unuia din suspecţi 8.000 de lei pentru ca acesta să câştige o funcţie de conducere în PDL Constanţa.

Între cei care au mai primit mandat de arestare, ola fel ca şi Laurenţiu Mironescu, se mai numără şi Sunai Cadâr, şeful Direcţiei Regionale Vamale Constanţa, dar şi Liviu Durbac, fost şef al Vămii Constanţa Sud Agigea, cât şi şeful interimar actual al vămii respective, adjunctul Liviu Bratu. Un alt vameş arestat este Claudiu Olteanu. De menţionat că din acelaşi lot face parte şi Eugen Bogatu, fost director în cadrul Portului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii