Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replica Moga negociază cu Cseke înfiinţarea unui Centru de Primiri Urgenţe la Băneasa

ro

25 May, 2011 15:24 844 Marime text

Închiderea Centrului de Sănătate din Băneasa de către Ministerul Sănătăţii l-a determinat pe senatorul PSD Nicolae Moga să reacţioneze. Parlamentarul constănţean, care reprezintă Colegiul 2 în Senat, spune că poartă discuţii cu ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, ca în spaţiile fostei unităţi de tratament de la Băneasa să amenajeze, pentru pacienţii din localitate şi din zonele învecinate, un Centru de Primiri Urgenţe, un Centru Social pentru persoanele cu dizabilităţi, cât şi o Secţie pentru bolnavii cu TBC. Senatorul spune că iniţial se dorea transformarea fostului centru de la Băneasa în secţie exterioară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar oficialii Ministerului Sănătăţii nu s-au pronunţat încă în acest caz.

Vrem să înfiinţăm ceva în locul în care ministerul a pus lacătele pe poarta Centrului de Sănătate de la Băneasa. Săptămânal îl bârâi pe ministrul Attila Cseke să ne sprijine să înfiinţăm acolo un centru de primiri urgenţe. Ministrul mi-a promis că, în maxim două săptămâni, va stabili ceva concret. Chiar dacă ministrul e ungur, vorbesc şi în ungureşte cu el, numai să rezolv problema centrului de la Băneasa. Nu vă ascund faptul că Direcţia pentru Protecţia Copilului şi Consiliul Judeţean intenţionează să înfiinţeze la Băneasa şi un centru social pentru persoanele cu dizabilităţi, a declarat, pentru Replica, senatorul Nicolae Moga.

Mai mult pe http://www.replicaonline.ro/moga-negociaza-cu-cseke-infiintarea-unui-centru-de-primiri-urgente-la-baneasa-18236/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii