Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatia Pagubitilor Vectra face apel catre pacaliti

ro

16 Sep, 2009 01:59 1853 Marime text

protest_pagubiti_vectra_construct_08.jpg„Veniţi cât mai mulţi la masa credală!"

Membrii Asociaţiei Păgubiţilor Vectra Construct fac apel către toţi cei pe care societatea i-a lăsat pe drumuri şi care nu au aderat încă la Asociaţie să participe pe 24 septembrie la masa credală a creditorilor grupului de firme Vectra.

După ce la prima şedinţă, din data de 4 septembrie, nu s-au îndeplinit toate criteriile legale - reprezentanţii băncilor unde grupul de firme are datorii şi delegaţi din partea statului nu au fost prezenţi, astfel încât şedinţa să fie declarată legală, toţi cei care au plătit pentru un apartament marca Vectra sunt chemaţi să se prezinte, într-un număr cât mai mare, săptămâna viitoare, joi, la sediul societăţii. Scopul întâlnirii este acela de încercare, pentru a doua oară, de constituire a bazei de date cu toţi cei cărora grupul de firme Vectra trebuie să le returneze bani ori imobilele finalizate.

La întâlnirea obişnuită pe care membrii Asociaţiei au avut-o şi duminica trecută, unul dintre avocaţii care au decis să se ocupe de caz a solicitat celor prezenţi să-i mobilizeze prin orice metodă pe cei care stau deoparte, să se alăture demersului. „Trebuie să formăm o majoritate clară, toţi păgubiţii trebuie să se prezinte la şedinţă. Avocatul ne-a comunicat că, în funcţie de ceea ce se va decide pe 24 septembrie, se va discuta ulterior pe conţinutul fiecărei probleme în parte şi se va face planul acţiunilor care vor urma", ne-a declarat unul dintre păgubiţi. La aceeaşi întâlnire a fost abordată, adiacent, fără a se intra în detalii, situaţia păgubiţilor care nu au încheiat contracte direct cu Vectra, ci cu persoane fizice. Despre problema acestora, avocatul însărcinat a precizat că se va discuta în detaliu după şedinţa din 24 septembrie. „Nu se ştie cum se va rezolva problema, vom vedea", a mai adăugat păgubitul.

Cât despre eficienţa centrului de informare deschis de Vectra în urmă cu aproape o lună, cei care au solicitat informaţii, până la acest moment, au primit câteva răspunsuri „mai la obiect". „Conţinutul era mult mai clar, cu termene mai concrete. Comparativ cu alte răspunsuri primite până acum, acestea sunt cel puţin legate de contextul real", a mai adăugat păgubitul.

După manifestul public de la sediul Vectra, de acum două săptămâni, nicio autoritate care a fost sesizată de mâna de oameni grupaţi în Asociaţie nu s-a sensibilizat şi nu şi-a manifestat vreun punct de vedere faţă de situaţia alarmantă în care se află păgubiţii. „Vom continua să trimitem semnale către autorităţile abilitate până vom primi un răspuns", a conchis păgubitul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • rusine ZIUA de CTA 16 Sep, 2009 22:38 toata Constanta stie ca in spatele acestei asociatii se afla patronatul ziarului Ziua de Constant.a Vectra a avut un contract de publicitate cu acest ziar care intre timp a fost reziliat. ce vedeti acum este urmarea rezilierii contrctrului. oameni buni nu va mai pierdeti timpul cu aceasta asociatie.
  • vvvv 16 Sep, 2009 11:29 ati pus-o ,luati-va gindul