Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bulevardul Aurel Vlaicu intra in reparatie capitala

ro

25 Feb, 2010 04:01 2412 Marime text
gropi_06.jpgRepararea drumurilor va începe imediat cum vremea se va încălzi. Sau, cel puţin aşa susţine primarul Radu Mazăre care ştie situaţia străzilor din municipiu, însă ne încurajează spunând că în alte părţi ale ţării este mult mai rău.

„Oamenii trebuie să stea liniştiţi pentru că există banii alocaţi, există contractul în vigoare. Programul de asfaltare cât şi de reparaţie se va derula normal, dar atunci când temperatura va permite conform STAS-ului. Orice reparaţie o facem acum când temperatura nu permite nici măcar pornirea staţiei de asfalt înseamnă bani aruncaţi şi cercetări de la DNA. Vreau să vă spun să fiţi fericiţi! Dacă trăiaţi în Bucureşti....", a declarat edilul. Pe de altă parte, Mazăre a vorbit despre şoseaua Aurel Vlaicu, care va intra în reparaţie capitală, fiind aproape impracticabilă în acest moment: „Aurel Vlaicu este o şosea proastă, făcută de pe vremea lui Ceauşescu fără fundaţie, pe unde circulă camioanele grele. Aurel Vlaicu va intra într-o reparaţie capitală, ceea ce înseamnă scoaterea şinei de tramvai şi construirea unei fundaţii noi, de la zero. Va fi o lucrare extrem de amplă pe Aurel Vlaicu şi va fi un deranj destul de mare pentru cei care locuiesc acolo. Ca să rezolvăm o dată pentru totdeauna ce nu au rezolvat comuniştii când au construit oraşul şi Aurel Vlaicu. Se va lucra pe jumătate şi se va circula numai pe jumătate şi dup-aia invers. Deci, Aurel Vlaicu intră total în reparaţii de la fundaţie. D-aia este aşa şoseaua".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • In atentia redactiei 25 Feb, 2010 14:27 Va rog frumos, ca sa faceti pe viitor si un reportaj/articlol despre cartierul Compozitorilor. Vrem si noi sa stim, daca si cand va fi asfaltat. Platim si noi impozite, am pus piatra pe drumuri din banii nostrii, este canalizare trasa, apa si gaze dar nu apare asfaltul si nu poti circula pe jos cand ploua din cauza noroiului. Nu mai vorbesc de maidanezii care daca nu te sfasie ei te sfasie cainii propiretarilor de viloaie care seara le da drumul pe strazi. In fine..dar asfaltul e necesar si nu avem nici o informare in acest sens cu toate ca domnul primar , in platforma program de la ultima candidatura, preciza ca va asfalta in acest mandat si mai sunt 2 ani doar...Va multumesc.