Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru aduce 30 de copii sinistrati in tabara la mare

ro

09 Jul, 2010 02:57 861 Marime text
În cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al PDL Constanţa a fost un singur punct pe ordinea de zi: sinistraţii inundaţiilor, iar membrii biroului s-au întrecut în propunerea de soluţii salvatoare destinate acestora.

Din cei 35 de membri ai BPJ, numai 15 au fost prezenţi la şedinţă, restul fiind plecaţi în vacanţă. De data aceasta nu a mai izbucnit nici un scandal, Maria Stavrositu făcându-şi simţită prezenţa numai 10 minute. Pedeliştii au pus la cale un plan prin care să ajute sinistraţii inundaţiilor, organizaţiei de la Constanţa revenindu-i, cu delegare de la centru, judeţul Tulcea. Aşadar, orice materiale de construcţie, articole de îmbrăcăminte şi alimente se vor strânge, vor merge la Tulcea.

De asemenea, membrii BPJ au decis să aducă un număr de 80 de copii ai sinistraţilor, din Moldova, într-o tabără la mare, detaliile acestei acţiuni urmând să fie stabilite ulterior. Gigi Chiru, vicepreşedintele BPJ şi directorul Inspectoratului Teritorial în Construcţii (ITC) Constanţa şi-a luat angajamentul pentru a suporta cheltuielile aferente a 30 de copii plus trei însoţitori, la Eforie Sud, la Briza Mării, complexul deţinut de acesta, în plus faţă de cei 80. Zanfir Iorguş, a urmat exemplul colegului său şi a făcut aceeaşi ofertă, însă numărul copiilor ajutaţi nu este încă stabilit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii