Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ignoraţi şi umiliţi (video)

ro

04 Nov, 2010 02:36 1723 Marime text

greva_ajutoare2.jpgPensionarii care au asteptat astazi sa primeasca pachetele cu alimente din partea primãriei s-au trezit cu usa trântitã in nas. Funcţionarii publici au decis sa intre in greva incepand cu ora 12, dar au omis sã anunţe acest lucru şi sutelor de bãtrâni care se înghesuiau la coadã. Asta în condiţiile în care unii dintre ei se aflau în faţa centrelor încã de azi noapte. Ignoraţi şi trataţi cu dispreţ, oamenii s-au revoltat. De parcã nu era de ajuns cã au stat în faţa centrelor de distribuţie de la ore la care nici mãcar cocoşul nu cânta, bãtrânii Constanţei s-au trezit în jurul orei 12 cu uşa trântitã în nas.

greva_ajutoare1.jpgBulversaţi, oamenii au început sã se agite, sã se îmbrânceascã, doar ca sã afle ce se întâmplã cu pachetele lor. Rãspunsul a venit, sec, pe un afiş pe care scria cã angajaţii primãriei intrã în grevã.
Dupã aproximativ jumãtate de orã în care nimeni nu i-a bãgat în seamã, a apãrut şi un reprezentant al primãriei care î-a anunţat degajat cã nu se mai dau pachete. Dezamãgiţi şi dezgustaţi de tratamentul înjositor pe care l-au primit din partea primãriei, oamenii au plecat spre casã. Alţii însã au continuat sã se învârte în jurul centrelor, poate, poate, cuiva i se va face milã de ei şi le va da, dacã nu pachetul, mãcar o explicaţie....

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii