Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Medgidia a premiat elitele localităţii

ro

09 Feb, 2011 02:00 4132 Marime text
medgidia.jpgDemocrat-liberalii din municipiul Medgidia au organizat luni un eveniment de premiere a celor mai merituoşi elevi.

„Începând cu acest an şcolar, organizaţia PDL Medgidia acordă «Premiul Elitelor Medgidiene», premiu acordat elevilor cu cele mai bune rezultate la învăţătură", se arată într-un comunicat al PDL Medgidia. Potrivit democrat-liberalilor din Medgidia, elevii care au cele mai mari medii sau care au participat şi au obţinut premii la olimpiade sau diferite competiţii şcolare vor primi, semestrial, din partea organizaţiei PDL Medgidia, un sprijin financiar: câte 250 de lei pentru elevii din clasele V-VIII şi câte 350 de lei pentru elevii de liceu. „Pe 7 februarie 2011 a avut loc festivitatea de premiere a elevilor de elită din municipiul Medgidia, la sediul organizaţiei PDL Medgidia. Astfel, acolo unde conducerea unităţii de învăţământ a acceptat aceste premii, elevii au putut beneficia de diplomele şi sumele aferente", au precizat reprezentanţii filialei PDL. Cei nouă premianţi sunt: Robert Daniel Mângâţă, elev la Şcoala generală „Constantin Brâncuşi" din Medgidia, Alexandru Ştefan Bişag - Şcoala generală nr. 2, Marian Neagu - Şcoala generală nr. 3, Andrei Matei - Şcoala generală nr. 4, Ainur Ismail - Şcoala generală nr. 7, Diana Istrate - Liceul „Nicolae Bălcescu", Elena Georgescu - Liceul „Nicolae Bălcescu", Aihan Amet - Colegiul Naţional „Kemal Ataturk" şi Melis Aleyna Sercan, elevă la acelaşi colegiu. „Partidul Democrat Liberal susţine dezvoltarea societăţii româneşti prin sprijinul acordat copiilor buni, elevilor de elită, pentru că noi credem că elita poate duce societatea înainte. De aceea, sperăm ca pe viitor şi celelalte unităţi de învăţământ să răspundă pozitiv iniţiativelor noastre", se arată în comunicatul de presă al PDL Medgidia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Geppetto 09 Feb, 2011 10:38 Felicit elevii care invata si muncesc pentru a deveni expertii de maine, leaderii de maine! Felicit PDL Medgidia si il felicit pe d-l Moinescu pentru ca i-a premiat! In societatea de azi, cand doar non-valorile sunt puse la loc de cinste, iar de adevaratele valori uitam. Ma bucur ca mai exista cineva care apreciaza si sustine valorile! Felicitari PDL-ului!!!!!
  • medgidian 09 Feb, 2011 07:53 cinste voua PDL-istilor,bravo tie Moinescule! Stiam ca ai dat premii copiiilor merituosi cand erai primar dar ca sa dai si acum cand esti in opozitie....!!!!!!!! Bravo tie ! Ma conving inca o data ca esti un om deosebit,ca medgidienii,tinerii din Medgidia au nevoie de un om destept si cu creier si acela nu poate fi decat Moinescu si sa nu uitam de armata din spatele lui,armata PDL-istilor medgidieni,care au demonstrat inca o data ca sunt oameni si ca le pasa de viitorul orasului. Alooooo !!!! Iordacheeee ,ai citit ce scrie aici? Urmeaza-i exemplul,ca sunt 3 ani de cand nu faci nimic pt. copiii nostri. Moinescule,medgidienii nu vor mai gresi in 2012,tu trebuie sa fii la carma Medgidiei. Bravooooo PDL-istilor !!!!