Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul verifica bolnavii inchipuiti din deconcentrate

ro

15 Oct, 2009 01:52 1801 Marime text

Plecarea PSD de la Guvern, coroborată cu schimbarea majorităţii în Parlament, a făcut ca mulţi directori de deconcentrate să se îmbolnăvească subit.

Epidemia post-guvernare a directorilor PSD are o explicaţie logică: păstrarea posturilor până la clarificarea situaţiei politice. În speranţa că îşi vor menţine poziţiile de conducere, măcar până la desemnarea viitorului preşedinte al statului, directorii instituţiilor deconcentrate şi-au asigurat un certificat medical, deşi pe mulţi dintre bolnavi i-am văzut zâmbitori în maşini, prin oraş, sau pe la cumpărături, prin supermarket-uri. Această îmbolnăvire închipuită a unor directoraşi, precum şi numărul mare de concedii medicale anunţate în aceeaşi perioadă se pare că a iscat curiozitatea prefectului Claudiu Palaz. În urma unei informări telefonice, prefectul a aflat că, la ora actuală, se află în concediu medical următorii şefi de deconcentrate: Daniela Neagu - director coordonator adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Cristina Samoilă - director coordonator la Casa Judeţeană de Pensii, deşi pe 8 octombrie a participat, la Prefectură, la întâlnirea cu pensionarii şi n-avea nimic, Mihaela Ristea - director coordonator al Agenţiei de Plăţi Sociale, Boris Parpală - director coordonator al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Marin Laurenţiu - directorul Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral - care ieri se plimba zâmbitor cu maşina, stând în dreapta unei şoferiţe brunete, Rodica Vasile - director tot în cadrul DADL, Ion Aurelian Florentin - director coordonator al Inspectoratului Teritorial în Construcţii SE. Molima ce a dat în directorii PSD este cu atât mai „ciudată" cu cât şeful lor pe linie de partid, Radu Mazăre, le-a cerut demisia din funcţiile în care i-a promovat.

Având în vedere numărul mare de îmbolnăviri, prefectul Claudiu Palaz va solicita tuturor certificatele medicale doveditoare şi va solicita specialiştilor confirmarea diagnosticelor menţionate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MOTANUL ATOTSTIUTOR 12 Nov, 2009 18:05 Si pe escrocu de TELICEANU DANIEL fost director la Directia pentru Tineret sa-l verifice cineva ca se plimba pe ,,strase" ca un caine dezlegat si face campanie electorala cat e ziua de mare ca e sanatos tun...A aparut si in ,,Uups de Constanta ",pe cand se ducea la firmele sale infiintate in 2006 cand a devenit director si a devalizat banii de la buget . Presedinte de TINERET LIBERAL ,adica primulcare poate fi caracterizat :hot,nesatul,parvenit,marlan ,incompetent ,pervers si laudaros cu relatiile sale pe care le alimenteaza din banii furati .Unde te pui ca se lauda ca nu e frica de nimeni ca ta-su e mare militian(pardon POLITAI)
  • gigel 15 Oct, 2009 17:34 de aia a fost la SF PARASCHIVA la IASI, NEAGU de la itm de bolnava ce era nu??Verificati concediul medical al acestei japite.I-a banii statului de pomana.Ar trebui sa fie alaturi de Ciobanu la puscarie, facea acelasi lucru ca si el.