Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria repara cluburile de iarna si foisoarele pentru pensionari

ro

22 Sep, 2009 03:12 1616 Marime text

reparatii_club_pensionari_far_01.jpgÎn vreme de criză, municipalitatea constănţeană este dispusă să plătească aproape 100.000 de lei pentru reamenajarea şi dotarea celor 18 cluburi de iarnă pentru vârstnici

Autoritatea contractantă a publicat, în urmă cu câteva zile, anunţul prin care solicită firmelor interesate de efectuarea unor „lucrări de reparaţii curente la cluburile de iarnă şi pavilioanele de vară pentru persoane vârstnice şi nevoiaşe aparţinând Primăriei municipiului Constanţa" să depună ofertele până la data de 29 septembrie.

Chiar dacă nu sunt mai mult de doi ani de când primarul Radu Mazăre a inaugurat cu mare fast primul club de vară pentru pensionari, municipalitatea constănţeană a trecut deja la repararea lor.

Cele 18 foişoare de vară şi cluburi de iarnă vor fi reparate de societatea care va prezenta cel mai bun preţ, în 30 de zile de la primirea ordinului de începere a lucrărilor, pentru 99.962 de lei. Anunţul de participare la licitaţie, numărul 227628, a fost publicat în data de 18 septembrie, şedinţa de deschidere a ofertelor urmând să aibă loc pe 29 septembrie, ora 13.00, la sediul autorităţii contractante. Pentru fiecare din cluburile de relaxare pentru vârstnici, documentaţia de licitaţie prevede lucrări diferite de reparaţii. De la tencuieli şi zugrăveli interioare, vopsirea tâmplăriei de lemn, metalică şi grilaje metalice, până la înlocuirea faianţei, placarea cu panouri de gips-carton, confecţionarea şi montarea de lambriuri. Se pare că privilegiul pe care edilul l-a oferit celor de vârsta a treia nu a fost apreciat deloc, de vreme ce pe aceeaşi listă sunt lucrări de reparaţii şi înlocuiri instalaţii sanitare şi electrice, înlocuiri geamuri sparte de la ferestre, reparaţii la uşile din PVC, dar şi confecţionări şi montări aviziere şi înlocuiri de mochetă. Pentru amenajarea fiecăruia din cele opt foişoare de vară, municipalitatea a plătit peste 20.000 de euro, în vreme ce pentru cele zece cluburi de iarnă, suma investită a fost mai mică.

Cluburile de iarnă care vor beneficia de aceste reparaţii sunt cele de pe străzile Mircea cel Bătrân, Duiliu Zamfirescu, Badea Cârţan, Dezrobirii, I.C. Brătianu, aleea Daliei, Eliberării, Aurora, 1 Mai, Egretei, iar cele de vară, de pe străzile Badea Cârţan, Casa de Cultură, Tomis II, Poarta 6, Gară, Tăbăcărie, CET, Parc Teatrul „Ovidius".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 22 Sep, 2009 13:56 "Prietenul" poate fi din toate clasele sociale si politice ,daca are firma de specialitate ,are un cont substantial al firmei si a are o faima buna in acest domeniu.
  • lucian56 22 Sep, 2009 13:03 Probabil un prieten constructor are nevoie de bani sa treaca iarna asta si s-a pus de o licitatie, ca sa fie totul corect si legal. Oricum preturile reparatiilor vor fi mult umflate pentru ca asa este modelul.
  • surmelis argentina pusa 22 Sep, 2009 10:25 BATRANII din Constanta vor calitate .Calitatea COSTA si tine multi ani fara reparatii,dar ce te faci cand cei din jurul tau tipa ca s-au cheltuit multi bani ? Faci lucrari ieftine ,de slaba calitate si care necesita reparatii dese. "Tipete" sunt si pentru lucrari scumpe si de buna calitate , dar si pentru cele ieftine.