Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RATC în câştig (video)

ro

24 Nov, 2010 03:33 2655 Marime text
RATC_VS_PENSII_3.jpgRegia Autonomă de Transport în Comun a câştigat procesul intentat împotriva Casei Judeţene de Pensii. Aceasta din urmă are de plătit peste 1,5 milioane de lei ceea ce reprezintă contravaloarea abonamentelor oferite deţinuţilor şi deportaţilor politic pe ultimile trei luni din 2009.

RATC_VS_PENSII_2.jpgMagistraţii de la Tribunalul Constanţa au decis ca Regia Autonomă de Transport în Comun să fie îndreptăţită să primească peste 1,5 milioane de lei, bani ce acoperă cheltuielile regiei pe ultimile trei luni din 2009 cu privire la abonamentele de transport oferite deţinuţilor şi deportaţilor politic. Contactaţi, reprezentanţii celor două instituţii nu au dorit să comenteze asupra subiectului.

Astfel, Casa Judeţeana de Pensii din Constanţa trebuie să achite regiei 500 de mii de lei lunar, valoare ce reprezintă decontul legitimaţiilor eliberate de RATC. Pentru a nu-i priva de acest drept, RATC Constanţa a permis, în continuare, asa cum prevede legea, beneficiarilor să călătorească cu mijloacele de transport în comun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii