Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la Cernavodă (video)

ro

01 Feb, 2011 00:00 3198 Marime text
PROTEST_CERNAVODA.jpgLocuitorii oraşului Cernavodă sunt revoltaţi după ce au aflat că primarul social democrat, Mariana Mircea vrea să falimenteze firma consiliului local. În acest caz sute de oameni şi-ar pierde locurile de muncă. Singura explicaţie pe care o au cei din Cernavodă este că decizia a fost luată pe linie de partid, mai ales că noul contract va fi încheiat cu o firmă din Constanţa. Suspiciunile le sunt întărite de gestul primarului care a interzis accesul presei la şedinţa de consiliu local. Deşi aceasta a fost publică, poliţiştii au făcut exces de zel si i-au scos pe jurnalişti din sală.

Conflictul dintre primarul oraşului Cernavodă, Mariana Mircea, şi consilierii locali pare fără sfârşit. De această dată edilul social democrat este acuzat de reprezentanţii forului local că ar încerca să falimenteze societatea care a preluat serviciile de utilităţi publice.
De aceeasi parere sunt si locuitorii din Cernavodă care sustin ca la mijloc sunt interese politice. Oamenii s-au revoltat după ce au aflat că Mariana Mircea vrea să anuleze hotărârea votată în ultima şedinţă de consiliu local, prin care s-a aprobat delegarea serviciilor de utilităţi publice prin atribuire directă către societatea consililui local.

Mai grav este faptul că , în condiţiile în care situaţia nu se va reglamenta , sute de oameni vor rămâne fără un loc de muncă .

Primarul Mariana Mircea nu vrea nici în ruptul capului să renunţe la idea de a încheia un contract de salubrizare cu o firmă din Constanţa. Ba chiar ţine morţiş să arate cine face legea în oraş dându-i afară pe jurnalişti din sedinţa de consiliu local. O şedinţă publică de altfel, la care au acces conform legii atât presa cât şi locuitorii oraşului Cernavodă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sulica 01 Feb, 2011 16:22 mariana mircea a dus la faliment si orasul cernavoda.ar trebuii sa-i fie rusine si sa lase pe altul in locul ei daca nu este capabila!