Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spun Nu Comasării! (video)

ro

18 Feb, 2011 01:47 2127 Marime text
Protest_Palazu_3.jpg

Angajaţii spitalului TBC din Palazu Mare au protestat împortriva deciziei de comasare cu Spitalul de boli Infecţioase din Constanţa. Oamenii spun că în acest mod spitalul din Palazu va pierde proiectele europene la care a aplicat iar o parte dintre angajaţi îşi vor pierde locul de muncă. Consiliul Judeţean, cel sub a cărui autoritate se află spitalul TBC din Palazu nu a luat nici o poziţie la cererile oamenilor.

Spitalul Clinic de pneumoftiziologie din Palazu mare urmează să devină secţie exterioare a spitalului de boli infecţioase din Constanţa. Măsura de comasare a celor două unităţi a scos în stradă cadrele medicale. Dintre toate unităţile spitaliceşti din Constanţa care au trecut la autorităţile locale unitatea din Palazu este singura care nu a avut datorii. În plus în acest moment există un proiect european aflat în derulare în valoare de 3 milioane de euro iar spitalul a depus şi la alte proiecte cu şanse de finanţare. Angajaţii spun că în primul rând pacienţii sunt cei care vor suferi .

Momentan Consiliul Judeţean, cel sub a cărui autoritate se află spitalul TBC din Palazu nu a luat nici o poziţie la cererile oamenilor. Una dintre soluţiile avansate pentru rezolvarea acestui conflict este comasarea unităţilor din Agigea şi Palazu, spitalul din Constanţa urmând să fie în continuare unitatea aflată sub administrarea Consiliul local.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii