Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teledon pentru strangerea de fonduri necesare SCJUC

ro

05 Jun, 2010 03:54 2452 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa va organiza, în perioada următoare, un teledon în vederea strângerii de fonduri pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (SCJUC). Fondurile sunt destinate medicamentelor şi materialelor sanitare. „Vrem să ajutăm Spitalul Clinic Judeţean să iasă din această situaţie critică în care se află. Nu ştiu exact data şi locul unde se va ţine acest teledon, dar va fi în scurt timp", ne-a declarat Cristian Carsium Moldovanu, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa.

Din păcate, SCJUC se află în imposibilitatea de a mai funcţiona, ca urmare a epuizării stocului de medicamente şi materiale sanitare.

De asemenea, Consiliul Judeţean a amplasat în spital, dar şi în malluri şi hipermarketuri, o cutie de colectare de fonduri, unde constănţenii pot dona şi ei o sumă de bani pentru a ajuta unitatea sanitară să iasă din criză.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nechifor 05 Jun, 2010 08:50 Unul dintre cei care sa raspunda la telefonane trebuie sa fie neaparat penibilul Prof. Patrut, care poate fi intrebat cum a risipit cele 10 milioane de euro ale CJC pe o sectie falimentara si pe o asa zisa banca de organe-piesa de muzeu!Este dealtfel un nou prilej ca Penibilul sa se mai vaite putin, sa se laude cu operatiile sale putine si cu rezultate catastrofale, iar mai marii CJC sa incerce sa-l mai resuscite odata...