Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie şi mister (video)

ro

16 Feb, 2011 02:06 1894 Marime text
rude_sinucigasa2_.jpg

I-am dat lui sufletul meu, dar el l-a dat altcuiva. Au fost ultimele gânduri aşternute pe hârtie de femeia care aseară s-a aruncat de la etajul al şaselea al unui bloc din cartierul faleză Nord. Anchetatorii nu au dubii în privinţa sinuciderii, însă cauza gestului extrem rămâne o enigmă. Mai ales că reacţia concubinului victimei, cadru universitar este una extrem de ciudată.

Elena Hristodorescu avea 37 de ani şi şi-a pus capăt zilelor de ziua îndrăgostiţilor. Era managerul reprezentanţei din Constanţa a unui lanţ de magazine care comercializează îmbrăcăminte de lux. Concubinul femeii este lector universitar la Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii OVIDIUS. Aveau o relaţie de câţiva ani şi se mutaseră împreună de doar câteva luni. Tatăl victimei a fost extrem de rezervat în colaborarea cu presa şi anchetatorii, însă o altă rudă a dezvăluit că femeia nu s-a aflat la prima tentativă de sinucidere.

Biletul de adio lăsat de femeie ar putea desluşi misterul a ceea ce a împins-o la gestul extrem. Mama victimei este cardiacă, iar poliţiştii şi rudele au ales să îi spună abia a doua zi despre tragedie, în prezenţa medicilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii