Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trenuri de iarnã (video)

ro

17 Nov, 2010 03:01 3883 Marime text

modificare_trenuri3.jpgPânã şi trenurile se pregãtesc de iarnã. CFR Cãlãtori anunţã cã de la mijlocul lunii decembrie se schimbã planul de mers al trenurilor. În anotimpul rece pe ruta Constanţa-Bucureşti vor fi puse la dispoziţie 5 trenuri rapid şi 2 trenuri accelerat. Toate acestea sunt pregãtite sã facã faţã temperaturilor scãzute.

modificare_trenuri1.jpgCãile Ferate Române anunţã cãlãtorii cã din 12 decembrie se face trecerea de la planul de mers 2010 la cel pentru anul 2011. Schimbarea planului presupune mai multe modificãri printre care perioada de vânzare cu anticipaţie a biletelor care se va reduce de la 30 de zile la 22. Toate trenurile puse la dispoziţie iarna aceasta sunt perfect funcţionabile, iar vagoanele vor fi încãlzite.

În plus oficialii CFR anunţã cã pentru trenurile care vor circula în perioada 10-18 decembrie, biletele vor fi puse în vânzare de la data de 19 noiembrie. Biletele pentru trenurile care circulã dupã planul de mers actual, vor putea fi achizitionate direct de la casele de bilete ale garilor sau de la agenţiile de voiaj.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii