Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita la Penitenciar (video)

ro

26 Nov, 2010 04:10 4883 Marime text
vizita_penitenciar_3.jpgVizitarea deţinuţilor care execută pedepse la Poarta Albă nu mai poate fi efectuată decât pe bază de programare. Conducerea Penitenciarului a luat această decizie pentru a creşte prioada unei vizite până la două ore şi jumătate, dar şi pentru ca membrii familiilor să nu mai aştepte cu orele.

Programarea vizitelor se poate face cu minimum două până la cel mult şapte zile înainte de data dorită. Pentru stabilirea zilei de vizită, solicitantul, fie el membru al familiei, aparţinător legal sau persoană care are drept de întrevedere cu deţinutul va comunica persoanei desemnate să facă programarea datele personale şi un număr de telefon de contact.

vizita_penitenciar_2.jpgPrezentarea vizitatorilor la punctul de control acces la vorbitor se va face de acum cu doar 45 de minute înainte de ora programată, timp în care gardienii vor verifica identitatea vizitatorului şi vor îndeplini formalităţile de intrare în Penitenciar.

Noile reglementări de acordare a dreptului la pachet şi vizită şi modalităţile de programare au fost aduse la cunoştinţă persoanelor private de libertate. Familiile acestora pot afla toate detaliile pe pagina de web a instituţiei, www.penitenciarulpoartaalba.ro . De asemenea, solicitările de vizită se pot face telefonic sau pe e-mail, atât pentru Penitenciarul de Maximă Securitate Poarta Albă, cât şi pentru Secţia Exterioară Valu lui Traian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii