Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci fotbalisti morti in urma unui accident

ro

13 Oct, 2009 17:17 784 Marime text

Tragedie pe Continentul negru. Cinci jucători au murit şi alţi 22 au fost răniţi după ce autocarul cu care mergeau în deplasare a fost implicat într-un accidenta rutier în sudul Africii de Sud.

Conform site-ului cotdianului spaniol Marca, formaţia Burgersdorp Shinnig Stars Footbal, dintr-o ligă regională din Africa Sud, mergea spre localitatea Greater Tzaneen, acolo unde trebuie să evolueze împotriva grupării Mafarani.

Mai mulţi membri ai Federaţiei Sud-africane de Fotbal (SAFA) au mers la familiile decedaţilor pentru a transmite condoleanţe şi pentru a le oferi acestora sprijin, dar i-au vizitat şi pe cei 22 de răniţi în spitalele în care aceştia sunt internaţi. Printre altele, Federaţia a deschis un cont unde oamenii pot dona bani pentru a-i ajuta pe cei implicaţi în accident sau pe rudele acestora.

Preşedintele SAFA, Kirsten Nematandi, şi-a exprimat regretul pentru tragedie şi a precizat că problemele financiare pe care le au cluburile mai mici le determină să meargă în deplasări cu tot felul de mijloace de transport în comun neconvenţionale, cum ar fi microbuze sau camionete.

Accidentul este cel mai grav de la celebra dramă a echipei naţionale a Zambiei care în 1993 a dispărut într-un teribil accident aviatic petrecut în largul coastelor Gabonului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii