Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Formula 1 Bernie Ecclestone explica de ce nu l-a putut apara pe Briatore

ro

26 Sep, 2009 11:20 458 Marime text

Trezorierul Formulei 1, Bernie Ecclestone, a explicat pentru revista specializată Autosport că 'nu a putut să-l apere pe prietenul său Flavio Briatore', exprimându-şi, totodată, regretul că acesta nu înţelege situaţia în care se află. 'Nu-mi vorbeşte, crede că ar fi trebuit să-l apăr, dar nu puteam', a declarat Ecclestone, care a figurat printre cei 26 de membri ai Consiliului mondial al sportului automobilistic al FIA care l-a suspendat pe viaţă pe fostul director general al echipei Renault F1.
Pe de altă parte, Ecclestone a recunoscut că Briatore a fost 'tratat dur'. 'Nu cred că era necesar. Dar şi eu am fost în comisia care a decis, deci sunt, probabil, la fel de vinovat ca şi ceilalţi. A fost prea mult, cu adevărat prea mult', a admis Ecclestone.
'Sunt cu adevărat prieten cu Flavio, dar a condus foarte prost lucrurile', a spus oficialul britanic, amintind în primul rând alegerea făcută de Briatore de a nu se veni să se explice în faţa Consiliului mondial. 'Ar fi putut face altfel, i s-ar fi spus 'eşti un băiat rău' şi lucrurile ar fi rămas acolo', a mai spus britanicul, care este asociat cu Briatore ca proprietari în comun ai clubului de fotbal de divizie secundă engleză Qeens Park Rangers.

AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii