Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/ Mutu are gura mare

ro

13 Oct, 2009 22:01 1019 Marime text
mutulica.jpgDupă o prestaţie modestă în Serbia, în pauza dintre două şpriţuri, atacantul naţionalei României, Adrian Mutu, a fost pus la zid de toată lumea. Astăzi, fostul dinamovist a răspuns acuzelor pe site-ul acfiorentina.it, susţinând că declaraţiile selecţionerului Răzvan Lucescu la adresa lui au fost interpretate, iar el nu a greşit cu nimic.

„Agentul meu, Victor Becali, l-a contactat pe Răzvan Lucescu, de la care a primit asigurări că declaraţiile care i-au fost atribuite sunt lipsite de fundament. Petrecerea despre care se face referire a avut loc marţi seară, cu cinci zile înainte de meciul oficial cu Serbia", a afirmat Mutu.

"A fost o seară liberă aprobată de staff-ul tehnic al echipei naţionale. Eu decid ce fac în timpul liber şi am respectat regulile impuse de meseria mea. Nu este corect ca din cauza uneiînfrângeri urâte să mi se pună la îndoială profesionalismul", a mai explicat Mutu, acuzat vehement de presă că a primit intenţionat un cartonaş galben pentru a lipsi la meciul de mâine contra Insulelor Feroe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii