Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal Adversarii europeni sunt pe val

ro

24 Sep, 2009 10:47 674 Marime text

fotbal_europa.jpgDinamo Zagreb s-a calificat în turul următor al Cupei Croaţiei după ce a trecut cu 4-0 de formaţie din ligile inferioare Plitvica. Viitorul adversar al Timişoarei în Europa League a trebuit să aştepte 40 de minute până când Sivoncic a deschis scorul. Slepicka (42'), Sammir (61') şi Kamaric (70') au marcat celelalte goluri, ale partidei.

Twente a făcut scorul zilei în Cupa Olandei. Adversarii Stelei au reuşit să marcheze de opt ori în poarta amatorilor de la Joure, prin Parker (9, 42), Akram (12, 65), Vujicevic (23), Rukavytsya (68) şiWellington (80, 89). Echipa pregătită de Steve McClaren a evoluat în următoarea formulă: Mihaylov - Tiendalli, Douglas (Bannink 46), Carney, Kuiper - Tiote (Hetemaj 65), Akram, Vujicevic (De Jong 46) - Rukavytsya, Wellington, Parker.

FC Copenhaga, a trecut prin mari emoţii în turul I al Cupei Danemarcei. Deşi au fost mari favoriţi şi au deschis scorul prin N'Doye, adversarii CFR-ului din Cluj s-au văzut egalaţi de amatorii de la Elite 3000, şi au trebuit să se întrebuinţeze serios pentru a marca din nou prin Almeida.

Stuttgart s-a calificat în turul secund al Cupei Germaniei după un succes în deplasare, la Lubeck. Surprinzător, adversara Unirii Urziceni a avut nevoie de prelungiri pentru a se impune. Schieber, Khedira şi Cacau, au marcat golurile unui succes cu 3-1, gazdele conducând prin golul lui Henning, din minutul 5 până în minutul 76.

Rangers s-a calificat în manşa secundă a Cupei Ligii Scoţiei după ce a câştigat la divizionara secundă Queen of the South, scor 2-1. Deşi rezultatul pare strâns, rezervele campioanei Scoţiei au dominat copios şi au marcat de două ori prin Naismith şi Novo, azdele reuşind doar golul de onoare, în prelungiri, prin Harris.

Singurul euroadversar care a cedat a fost Sturm Graz. Austriecii au fost învinşi cu 4-2 la Salzburg de către campioana Red Bull. Deşi a deschis scorul prin Beichler (16'), Sturm nu a rezistat freneziei ofensive a gazdelor şi a primit rapid două goluri marcate de Tchoyi şi Afolabi. Acelaşi Beichler a egalat în minutul 38, dar golgheterul Austriei, Janko, a marcat o dublă şi a adus succesul gazdelor. Pentru Sturm a fost prima înfrângere din acest campionat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii