Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 21 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Cupa Romaniei Bomba a explodat la Piatra Neamt

ro

24 Sep, 2009 00:15 897 Marime text

cfr-cra.jpgFormaţia de ligă secundă Gaz Metan CFR Craiova s-a calificat în optimile Cupei României, după ce a eliminat pe Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 4-3, după executarea loviturilor de departajare. Pentru Gaz Metan Craiova au marcat Chivu, Lepădat şi Neacşa şi a ratat Stanciu. De partea cealaltă, golurile Ceahlăului au fost marcate de Doicaru şi Cebotaru, în timp ce Viţelaru, Bădescu şi Barna au ratat. În timpul regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1, golurile fiind marcate de Gafiţa 24' şi Ferariu 90+2'-autogol.

FC Vaslui s-a impus uşor în meciul contra Chimiei Brazi, scor 5-0. Golurile echipei moldovene au fost marcate de Temwanjera, de două ori, Wesley, Costin şi Kirovski. La Timişoara, FC a zdrobit, cu 7-0 echipa de Liga III, Sănătatea Cluj. Golurile bănăţenilor au purat semnătura lui Vrsic (2), Parks (2), Magera (2) şi Rusic. Curtea de Argeş a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a depăşi Minerul Mătăsari. Prim ivizionara a deschis scorul prin Stoianoff în minutul 70, dar gazdele au reuşit să egaleze cu patru minute înainte de final prin Mihart. La penalty-uri, argeşenii s-au impus cu 5-4.

Tot după lovituri de departajare, scor 4-3, a câştigat şi Oţelul împotriva Unirii Alba Iulia. Oaspeţii au condus prin golul lui Olah dar gălăţenii au egalat prin nigerianul Ibeh. La penalty-uri, gazdele s-au dovedit mai stăpâne pe situaţie şi s-au calificat. Campioana, Unirea Urziceni, a trecut la pas de Sportul Studenţesc. Vârful ialomiţenilor, Dănălache, a reuşit un hattrick de mare spectacol, studenţii rămânînd doar cu „floricelele". FC Braşov a făcut instrucţie cu CS Otopeni, dar numai în prelungiri. După 0-0 la finalul celor 90 de minute regulamentare, ardelenii s-au dezlănţuit, Grigore, Cristescu, Hadnagy şi Munteanu marcând pentru 4-0.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii