Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Cupa UEFA Steaua si CFR, penibile cu Fener si Sparta

ro

23 Oct, 2009 03:09 1402 Marime text

kazim.jpgPrimele două fărmaţii româneşti intrate pe teren în Liga Europa, au evoluat jalnic fiind învinse de adversari mult mai motivaţi.

La Praga, Sparta a făcut instrucţie cu CFR Cluj, ardelenii demonstrând că fără ajutorul arbitrilor nu sunt decât o formaţie modestă, lipsită de idei. Kucka şi Hubnik au profitat de două erori imparonabile ale defensivei CFR-ului, eforturile ofensive ale românilor mărginindu-se la şuturi anemice şi acţiuni lipsite de orizont. Sparta mai putea marca dar Nuno Claro a fost din nou cel mai bun om al clujenilor. În celălat meci al grupei, brazilianul Reis a marcat singurul gol pentru PSV, olandezii conducând grupa cu 7 puncte.

Steaua a dezamăgit din nou într-o atmosferă ostilă, chiar dacă meciul cu Fenerbahce a avut loc în Ghencea. Turcii au rata ocazii incredibile în prima parte a meciului, Zapata reuşind cel mai bun meci al său de la sosirea în România. În repriza a doua, Collin Kazim Richards a finalizat o pasă a vedetei Roberto Carlos, suficient pentru a încheia partida. Kapetanos ar fi putut egala dintr-o ocazie întâmplătoare, însă, per ansamblu, meciul a fost la discreţia oaspeţilor. În celălat meci al grupei, Sheriff a edetronat bomba învingând lejer pe Twente, scor 2-0. Golurile moldovenilor au purtat semnătura lui Balima şi Franca. Fener conduce în clasament cu 6 puncte, Steaua fiind ultima cu două puncte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii