Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/FC Farul Crainiciuc a fost demis, dar Sumudica poate fi salvat de jucatori

ro

04 Oct, 2009 16:50 1144 Marime text
crainiciuc.jpg Înfrângerea de la Botoşani, scor 1-4 a detonat butoiul cu pulbere pe care stătea echipa constănţeană. Consiliul de Administraţie al FC Farul Constanţa, s-a reunit azi noapte şi în urma unor discuţii furtunoase, patronul Giani Nedelcu a luat decizia demiterii preşedintelui Mircea Crainiciuc. Decizia s-a bazat pe lipsa de implicare a preşedintelui şi pe transferurile nesatisfăcătoare făcute de Crainiciuc.

În aceeaşi şedinţă s-a luat în discuţie şi posibila demitere a tehnicianului Marisu Şumudică, cel care îi anunţase deja pe fotbalişti că nu se mai prezintă la echipă. Surprinzător însă, jucătorii constănţeni au anunţat la revenirea la Constanţa, că nu mai merg la antrenamente dacă Şumudică va pleca şi îl consideră pe patronul Giani Nedelcu singurul vinovat.În ciuda opoziţiei fotbaliştilor, patronul a decis că şi antrenorul trebuie să plece. Supărat după reacţia acestora, finanţatorul echipei s-a rezumat să declare: "Dacă nu mai vin la antrenamente, să-i plătească Şumudică".

Fotbaliştii au repus pe tapet aceleaşi probleme care îi forţaseră să intre în grevă acum trei săptămâni. Jucătorii spun că unii dintre ei nu şi-au mai încasat salariile de trei luni, primele de victorie sunt cele mai mici din Liga a II-a, deşi Farul are ca obiectiv promovare, şi chiar riscă să fie daţi afară din apartamente din cauza neplăţii chiriei.

De asemenea, constănţenii au explicat căo parte din componenţii staff-ului tehnic şi administrativ au plecat de la echipă din cauza faptului că nu şi-au mai încasat salariile. Astăzi va avea loc o nouă şedinţă în care patronul Giani Nedelcu a anunţat că va concedia şi o parte dintre jucători.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii