Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal Lica va fi noul presedinte al FC Farul?

ro

04 Oct, 2009 21:48 1414 Marime text

lica3.jpgPatronul clubului FC Farul a anunţat în această după-amiază că începând de mâine noul preşedinte va fi fostul mare arbitru internaţional, Marcel Lică. Fostul observator FRF ar urma astfel să revină la cârma marinarilor după ce a mai avut un mandat de preşedinte la Farul, fiind instalat la conducerea clubului în 2002 până pe 30 octombrie 2004 când a demisionat în urma scandalului de dopaj în care au fost implicaţi trei fotbalişti depistaţi pozitiv la Sportul Farul 1-1, meci disputat pe 27 august 2004.

Marcel Lică ne-a declarat că o decizie definitivă va fi luată abia mâine, după o întâlnire cu actualul său angajator. „E o provocare foarte mare şi nu mi-e frică de ea. Vreau să ajut echipa unde m-am format ca om şi fotbalist, mai ales că aceasta se află într-o situaţie cel puţin delicată. Aş da dovadă de laşitate să refuz dar un răspuns afirmativ îl voi da numai dacă actualul meu angajator va fi de acord. Mi-a întins o mână de ajutor când am avut nevoie şi etse normal să îi cer acceptul", ne-a explicat Marcel Lică.

De remarcat că în momentul plecării de la FC Farul, fostul internaţional a răspuns întrebărilor despre o eventuală revenire cu un clasic „Niciodată să nu spui niciodată...".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii