Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Liga Europa Cine ne arbitreaza?

ro

23 Sep, 2009 16:41 610 Marime text

fernandez.jpgUEFA a dat publicităţii astăzi, brigăzile de arbitri care vor oficia în etapa a doua a Ligii Europa la fotbal. Echipele noastre vor fi arbitrate de fluieraşi din Spania, Italia, Danemarca şi Norvegia.

Astfel, spaniolul Cesar Muniz Fernandez, 39 de ani, a fost desemnat să conducă la centru meciul Dinamo Bucureşti-Panathinaikos Atena, din cadrul etapei a doua a grupei F a Ligii Europa. Acesta va fi ajutat de asistenţii Jose Manuel Fernandez Miranda şi Javier Hugo Novoa Robles şi de asistenţii suplimentari Carlos Clos Gomez şi Antonio Miguel Mateu Lahoz, în timp ce arbitru de rezervă va fi Fernando Teixeira Vitienes.

Observator de arbitri a fost desemnat bielorusul Aleh Şikun, în timp ce delegat UEFA va fi albanezul Bujar Kasmi.

MeciulTwente-Steaua, din Grupa H, va fi condus de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Gianluca Rocchi, 36 de ani. Acesta va fi ajutat de asistenţii Luca Maggiani şi Elenito Di Liberatoreşi asistenţii suplimentari Luca Banti şi Massimiliano Saccani, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Nicola Pierpaoli.

Observator de arbitri va fi germanul Dieter Pauly, iar delegat UEFA a fost desemnat georgianul Nodar Ahalkaţi.

Meciul PSV Eindhoven-CFR Cluj, Grupa K, va fi condus de o brigadă din Norvegia, avându-l la centru pe Tommy Skjerven, 42 de ani, iar acesta va fi ajutat de asistenţii Erik Raestad şi Kim Andre Johnsen şi de asistenţii suplimentari Brage Sandmoen şi Ken Henry Johnsen, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Kjetil Saelen.

Observator de arbitri va fi francezul Antoine De Pandis, iar delegatul UEFA va fi englezul Adrian Titcombe.

JoculFC Timişoara- Dinamo Zagreb, din Grupa A, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Danemarca, avându-l la centru pe Peter Rasmussen. Acesta va fi ajutat de asistenţii Martin Wulff şi Niels Hog şi de asistenţii suplimentari Anders Hermansen şi Michael Svendsen, iar arbitrude rezervă a fost desemnatLars Christoffersen.

Observator de arbitri va fi olandezul Johannes Reijgwart, iar delegat UEFA va fi armeanul Armen Minasian.

Altfel, arbitrul român Alexandru Tudor a fost delegat la partida dintre Werder Bremen (Germania) şi Athletic Bilbao (Spania). Tudor va fi ajutat de asistenţii Cristian Nica şi Aurel Oniţa, în timp ce arbitri adiţionali vor fi Ovidiu Haţegan şi Marius Avram. Central de rezervă va fi pentru acest joc Radu Petrescu, în timp ce observator pentru arbitri va fi portughezul Vitor Melo Pereira. Delegatul din partea UEFA a fost ales letonul Janis Mezeckis.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii