Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Liga II Stejaru si Delta, succese importante in runda a 10-a

ro

17 Oct, 2009 18:02 885 Marime text

galerie.jpgÎn timp ce FC Farul se zbate în mediocritate, foştii ei fotbalişti, lăsaţi să plece mult prea uşor, s-au dovedit a fi decisivi pentru contracandidate. Delta Tulcea şi Săgeata Stejaru au obţinut victorii importante şi continuă să spere că îşi vor realiza obiectivele.

La Tulcea, gazdele de la Delta s-au impus upă un gol marcat de Emil Nanu în minutul 34. Tulcenii se află pe locul secund în clasament, la doar două puncte de liderul Victoria Brăneşti care nu a reuşit decât o remiză albă la Râmnicu Sărat.

Săgeata, a detonat o nouă bombă pe propriul staidion. După ce învinsese şi Farul, formaţia dobrogeană a reuşit să mai doboare o retrogradată din Liga I, Gloria Buzău. Deşi buzoienii au deschis scorul prin Boghiţoi, gazdele au revenit şi au provocat surpriza. În minutul 66, Ciobanu a trimis cu capul o boltă peste portarul Leu de la 8 metri, iar în minutul 83, centrarea de pe dreapta a lui Sicu a fost reluată cu capul din şase metri de acelaşi Ciobanu. Săgeata ocupă locul 7 în clasament cu 14 puncte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii