Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal Nicolita - 'Ma bucur ca am fost desemnat omul meciului'

ro

24 Sep, 2009 12:54 543 Marime text

banel_nicolita.jpgBucuros că a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului cu FCM Bacău (2-0) din 16-imile de finală ale Cupei României, Bănel Nicoliţă, fotbalistul Stelei, a afirmat că echipa are nevoie de susţinerea fanilor pentru 'a trece peste momentele grele', informează site-ul clubului.

'Mă bucur că am fost desemnat omul meciului. Nu o să iau trofeul acasă, ci îl voi dona muzeului clubului', a spus Nicoliţă. 'A fost o atmosferă extraordinară la meciul cu FCM Bacău, abia aştept să-i revăd pe fanii noştri în Ghencea. Încercăm să trecem peste momentele grele şi avem nevoie ca fanii să fie alături de noi. Suntem fotbalişti profesionişti si mintea trebuie să ne stea numai la fotbal. Mergem la Braşov să câştigăm în etapa viitoare de campionat (duminică - n. red.), oricât de greu ne va fi', a adăugat mijlocaşul.

Portarul Robinson Zapata a subliniat şi el 'atmosfera foarte frumoasă' de la Bacău. 'Am avut şansa de a-l avea de partea noastră pe Bănel Nicoliţă, ne bucurăm că jucăm în aceeaşi echipă cu el. Negrul nostru este cel mai tare, a fost cel mai bun fotbalist de pe teren. Ne înţelegem bine cu Stoichiţă. A început din nou să ne fie bine după momentele mai grele', a afirmat columbianul.

La fel ca Zapata, Petre Marin îşi doreşte să câştige Cupa. Veteranul de pe flancul stâng al apărării a avut şi el cuvinte de apreciere pentru Nicoliţă: 'Bănel înseamnă efort total şi o voinţă fantastică! Este un jucător indispensabil'.

AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii