Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Preliminariile CM Succes inutil cu Feroe

ro

15 Oct, 2009 03:31 715 Marime text

Echipa naţională a României a învins, miercuri, la Piatra Neamţ, scor 3-1, reprezentativa Insulelor Feroe, şi s-a clasat pe penultimul loc în Grupa a 7-a a preliminariilor Campionatului Mondial din 2010. Golurile au fost marcate de Apostol 15, Bucur 64, Mazilu 86 pentru România, respectiv Egil Bo 83.

Mijlocaşul lui FC Braşov, Nicolae Grigore, a debutat cu ocazia acestui meci la echipa naţională a României. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a fost elevul lui Răzvan Lucescu atât la Rapid, cât şi la FC Braşov, la echipa din urmă ajungând chiar la dorinţa actualului selecţioner. De asemenea, căpitanul Unirii Urziceni, George Galamaz, a bifat primul său joc la prima reprezentativă.

De asemenea, Iulian Apostol, care a bifat a cincea selecţie la echipa naţională, a înscris pentru prima oară sub tricolor, iar Gigel Bucur a marcat al cincilea gol la prima reprezentativă, al doilea din aceste preliminarii, după cel cu Austria.

Au jucat:

România: Pantilimon - Panin, Rădoi, Goian (Galamaz 24), Raţ - Mara, Apostol, N. Grigore, D. Varga - Marica (Mazilu 82), Bucur (A. Cristea 76). Selecţioner: Răzvan Lucescu.

Insulele Feroe: Mikkelsen - Naes, Danielsen, Egil Bo, Gregersen - R. Jacobsen (Hansen 76), Benjaminsen (C. Jacobsen 80), Olsen, Samuelsen - Borg, Holst (Lokin 69). Selecţioner: Brian Kerr.

Într-un alt meci din Grupa a 7-a, Lituania a învins Serbia, scor 2-1, şi a reuşit să îşi asigure locul 4 în clasament, cu 12 puncte.Astfel, România, care are acelaşi număr de puncte, a terminat pe 5 din cauza rezultatelor din meciurile directe. Romania a bifat cea mai slabă campanie de calificare din ultimii 40 de ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii