Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Premie League Zenga, pe lista sefilor lui Bolton

ro

26 Nov, 2009 21:44 443 Marime text

zenga_26.jpgConsiderat ca o variantă pentru banca Stelei, fostul tehnician din Ghencea, Walter Zenga este considerat de presa britanică drept principalul candidat să preia conducerea celor de la Bolton.

Antrenorul italian Walter Zenga, care a fost demis de la Palermo în urmă cu câteva zile, ar putea prelua banca tehnică a formaţiei Bolton, oficialii dorind să-l schimbe pe actualul tehnician Gary Megson din cauza rezultatelor slabe, informează Dailly Mirror.

„Zenga a fost contactat de cei de la Bolton. Îl cunosc bine şi ştiu că este deschis la propunerea lor. Vorbeşte 7 limbi, printre care şi engleza, a fost în foarte multe ţări, deci venirea în Anglia chiar nu ar fi o problemă pentru el", scrie cotidianul britanic, care citează surse apropiate italianului.

Walter Zenga a fost demis de la Palermo după egalul din Seria A cu fosta sa echipă, Catania, scor 1-1, iar în locul său a fost numit Delio Rossi. Zenga ar putea ajunge la Bolton pentru că actualul antrenor al englezilor nu mai este dorit de conducere după ce formaţia a ajuns pe ultimele locuri în Premier League în urma unor rezultate dezastruoase.

Italianul este considerat de presa de sport din România drept principalul candidat să-l înlocuiască la Steaua pe actualul tehnician Mihai Stoichiţă în cazul în care militarii vor pierde derbyul cu FC Vaslui.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii