Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/S-au stabilit optimile Cupei Romaniei

ro

29 Sep, 2009 20:42 731 Marime text

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a optimilor de finală din cadrul Cupei României la fotbal. Câştigătoarea ultimelor două ediţii, CFR Cluj, va întâlni divizionara secundă Gaz Metan Craiova în timp ce Dinamo va juca împotriva Oţelului, iar Steaua va evolua contra Gloriei Bistriţa. Campioana, Unirea Urziceni, va juca în derbiul rundei contra unei alte favorite, FC Braşov.

Programul meciurilor din optimi: Gaz Metan CFR Craiova - CFR Cluj, Astra Ploieşti - FC Timişoara, Dinamo Bucureşti - Oţelul Galaţi, Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui, Unirea Urziceni - FC Braşov, Gloria Bistriţa - Steaua, Poli Iaşi - Universitatea Craiova, Internaţional Curtea de Argeş -Rapid.

Partidele sunt programate pentru 27, 28 şi 29 octombrie, cu începere de la ora 14:00. Jocurile din optimi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe stadionul echipeicare a fost prima extrasă din urmă. În cazul în care jocurile urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, meciul se va programa pe stadionul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de un stadion dotat cu instalaţie de nocturnă. În caz contrar FRF va programapartida pe un alt stadion dotat cu nocturnă, pe cât posibil în apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragere la sorţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii