Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Seria A - 6 Mutu aparat de Prandelli

ro

27 Sep, 2009 18:13 691 Marime text

prandelli.jpgAtacantul român al Fiorentinei, Adrian Mutu, a avut parte de un tratament nu tocmai fair din partea suporterilor italieni la partida de aseară de la Livorno. Huidiut la scenă deschisă în momentul schimbării, chiar de propria galerie, Mutu a fost apărat de tehnicianul formaţiei viola, Cesare Prandelli.

„Timp de 60 de minute am vazut un Mutu activ, care a alergat mult şi s-a sacrificat pentru coechipieri.În această perioadă suntem nevoiţisă jucămdin trei în trei zile şi trebuie să îmimenţin jucătorii proaspeţi. Este important să ne recuperămsută la sută pentru următoarea partidă, iar, în scurt timp, cred că Adrian şi Jovetic vor putea evolua împreună", a spus Prandelli.

Adrian Mutuaînceput meciul cu Livorno ca titular,şi-a creat mai multe ocazii de aînscrie pe care le-a irosit însă cu seninătate. El a fost înlocuit în minutul 71 cu cu muntenegreanul Jovetic, care a marcatunicul gol al meciului, la doar cinci minute după intrarea pe teren.

În urma victoriei, Fiorentina a urcat pe locul 4 în clasamentul din Serie A, cu 13 puncte, la numai două distanţă de liderul Sampdoria, echipa genoveză reuşind marea surpriză a startului de sezon: 1-0 cu Inter.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii