Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Under 21 Romania a fost umilita in Letonia

ro

10 Oct, 2009 02:28 972 Marime text

football_general.jpgReprezentativa de tineret a României a suferit în această seară o înfrângere drastică în faţa Letoniei, scor 1-5, în meciul jucat la Riga, în preliminariile Campionatului European din 2011.

Letonii au deschis scorul prin Rudnevs (29) şi au mărit diferenţa prin Gauracs, care a înscris primul gol din foarfecă (39), după care a mai marcat în minutele 62 şi 66, reuşind hat-trick-ul. Rudnevs apunctat pentru 5-0în minutul 86, înscriind al doilea său gol în acest meci.

România a reuşit golul de onoare prin Torje, care a transformat în ultimele secunde de jocun penalty, pe care tot el l-a obţinut.

Tricolorii au ratatfoarte multîncă din debutul meciului, darletonii au deschis scorul, după o gafă a portarului Silviu Lung jr. După eroarea olteanului, gazdele au profitat de orice inexactitate în defensive română punctând aproape la fiecare atac mai periculos. România a continuat şirul ratărilor, având pe parcursul meciului inclusiv două bare. Reprezentativă pregătită de Emil Săndoi a înregistrat prima înfrângere din aceste preliminarii, după ce câştigase precedentele patru jocuri.

Au jucat pentru România: S. Lung jr. - Bărboianu,Găman, Cordoş, S. Ilie- Pârvulescu (Sburlea 46), A. Ionescu (Alexe 81), Bicfalvi, Torje - Ioniţă (M. Costea 67), L. Ganea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii