Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Apel disperat pentru salvarea CSM-ului

ro

22 Sep, 2009 21:08 985 Marime text

csm_medgidia.jpgFanii din Medgidia au postat astăzi pe pagina de internet un apel către toţi locuitorii urbei şi către suporterii echipei de handbal CSM solicitând donaţii benevole pentru salvarea clubului. „Facem un apel catre toti locuitorii Municipiului Medgidia care isi permit sa doneze suma de 10 Ron/luna, sa vina in sprijinul nostru. De asemenea facem apel la agentii economici din orasul nostru sa ne ajute prin sponsorizari. Pentru acestia din urma este si mai simplu pentru ca legea spune ca sponsorizarile se deduc din impozitul pe venit (adica in loc sa platiti impozite statului dirijati acei bani catre club)" stă scris în comunicat, totul pornind de la iminenta desfiinţare a secţiei de handbal.

Rămasă fără sprijinul Primăriei la startul sezonului, CSM a găsit resurse să reziste doar două etape, situaţia financiară fiind una dezastruoasă. Astfel, suporterii au găsit soluţia inedită de a solicita ajutor chiar locuitorilor oraşului, calcului lor, simplu de altfel, garantând supravieţuirea şi chiar progresul formaţiei din Medgidia: "10 lei/luna X 15.000 de persoane ar rezulta un buget de 150.000 lei/luna ceea ce ar permite nu doar salvarea clubului ci si obtinerea de performante precum Cupele Europene si chiar podiumul Ligii Nationale".

Surprinzător, demersul suporterilor pare deja să dea roade. Deja susţinătorii formaţiei au început să-i contacteze pe administratorii site-ului pentru a obţine mai multe detalii, şi, ceea ce este chiar mai interesant, există doritori să ajute din alte judeţe. „Ne-au sunat chiar suporteri din Reşiţa (n.r. - următorul adversar), care sunt dispuşi să participe financiar la salvarea clubului", ne-a explicat o persoană implicată în proiect.

Din câte se pare, suma lunară necesară pentru a supravieţui se situează undeva în jurul a 30.000 de lei, adică, după calcului suporterilor, ar fi suficiente 3000 de donaţii minime lunare...

Întregul comunicat pe: www.csm-medgidia.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dany_czv 23 Sep, 2009 17:27 Multumesc in numele suporterilor pentru aparitia acestui articol, si pe aceasta cale multumim tuturor celor care ne sunt si ne vor fi alaturi in marea incercare de a "salva" CSM-ul. CSM Medgidia - echipa de handbal masculin este unul dintre putinele lucruri frumoase din orasul nostru, este unul dintre putine lucruri de care suntem mandri. Nu vrem sa acceptam ideea ca nu va mai exista aceasta echipa, si vom incerca pe toate caile posibile sa o sustinem. Mii de multumiri inca o data.