Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal/HCM a pierdut la Targu Jiu

ro

23 Oct, 2009 03:07 1026 Marime text

De ce le-a fost frică handbaliştilor constănţeni, n-au scăpat. La Târgu Jiu partida contra gazdelor a fost mult mai grea decât duelurile din Liga Campionilor. Vizibil obosiţi după un adevărat tur de forţă în ulimele săptămâni, constănţenii au cedat până la urmă cu 25-27, după o primă repriză de uitat.

Conduşi de pe bancă de fostul marinar, Vasile Stângă, gorjenii n-au lăsat nici o şansă campioanei, care astfel a pierdut primul meci din actualul sezon. Toma, a fost cel mai bun marcator al Constanţei, cu şase reuşite, de la gazde evidenţindu-se Adrian Florea, cu şapte goluri.

În urma acestui rezultat, Energia Pandurii a urcat pe poziţia secundă în clasamentul Ligii Naţionale, cu 10 puncte, la egalitate cu liderul HCM Constanţa, însă are un golaveraj inferior. Pe locurile 3 şi 4 se clasează UCM Reşiţa şi Steaua, cu câte 9 puncte.

Tehnicienii celor două grupări au fost pe aceeaşi lungime de undă la finalul disputei. Vasile Stângă, s-a declarat extrem de mulţumit atât de rezultat, cât şi de jocul elevilor săi. "Am câştigat datorită apărării. Băieţii au jucat exact aşa cum le-am cerut eu. Am fost nebuni, am câştigat şi am arătat din noucă la Târgu Jiu nupoate câştiga nimeni în acest sezon", în timp ce antrenorul oaspeţilor, Zoran Kurteş, aspus că "adversarul a câştigat pe merit meciul, noi am jucat bine doar un sfert de oră".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii