Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Romania a castigat in Danemarca

ro

23 Sep, 2009 14:59 918 Marime text

elisei.jpgNaţionala feminină de handbal a obţinut aseară un succes de moral în faţa multiplei campioane europene, olimpice şi mondiale, Danemarca. Fetele conduse de pe bancă de Radu Voina au intrat greu în meci iar primul gol al tricolorelor a fost marcat de Gîlcă în minutul 4. După primul sfert de oră, scorul de pe tabelă indica 9.6 pentru gazde, un rezultat normal în condiţiile unui joc subţire al româncelor. Din acel moment, însă, ceva s-a întmplat şi timp de şapte minute, Danemarca a fost în corzi primind cinci goluri fără să marcheze. La pauză, România a condus cu 14-11, culmea, evidenţiată fiind... apărarea.

Repriza secundă a respectat scenariul clasic pentru echipele româneşti, dar numai până în ultimele minute. Ratările multe şi lipsa de concentrare au făcut ca echipa gazdă să egaleze şi chiar să pericliteze serios succesul numai că finalul ne-a aparţinut în totalitate. În ciuda accidentării lui Vărzaru, România a câştigat cu 28-22 şi aşteaptă următorul duel, cel cu Rusia, dar şi mondialul din China.

Au jucat:

Ungureanu, Stanciu, Smedescu - Maier 4, Amariei 4, Neagu 3, Puscasu 4, Galca 2, Manea 4, Elisei 2, Meirosu 2, Vadineanu 3, Varzaru, Moldovan, Vizitiu, Geiger.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii