Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvati de un copil

ro

28 Oct, 2009 16:26 742 Marime text

Fotbaliştii de la Farul au câştigat la limită un meci pe care şi l-au făcut singuri greu. A fost nevoie de inspiraţia puştiului nigerian Mansur pentru ca echipa constănţeană să bifeze cel de-al treilea succes consecutiv şi să viseze la o revenire rapidă în Liga I.

Vizita Cetăţii Suceava nu a fost privită ca o formalitate de staff-ul tehnic al marinarilor dar avertismentele lui Şumudică au fost ignorate de fotbalişti. Deşi s-au aruncat din primul minut într-o ofensivă furibundă, constănţenii au produs un adevărat festival de ratări, cu Diogo în zi nefastă. Moldovenii n-au contat aproape deloc în ofensivă, mărginindu-se să apere punctul pe care şi l-au propus.

Repriza secundă a fost una mult mai slabă decât prima. Farul s-a împotmolit undeva la 35 de metri de poarta moldoveană, iar prima mare oportunitate a risipit-o fostul ieşean, Pălimaru. Abia în final, Chico a nimerit bara cu un şut de la 25 de metri (86'), iar juniorul Mansur a îngropat Cetatea (89'), după ce a finalizat o pasă inteligentă a aceluiaşi atacant portughez.

Fără să strălucească, Farul a câştigat cu 1-0 şi a urcat pe locul 5, la trei puncte de promovare, şi şapte de poziţia de lider. Sâmbătă, la Galaţi, Constanţa poate confirma forma bună în care se află.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii