Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis/Hanescu, dezolant la Moscova

ro

20 Oct, 2009 20:07 1249 Marime text

hanescu-31.jpgFavoritul numărul 3 al turneului Kremlin Cup, turneu doatat cu premii în valoare de un milion de dolari, a cedat inexplicabil în prima rundă. Adversarul, americanul Wayne Odesnik, 23 de ani, numărul 93 ATP, s-a dovedit o nucă imposibil de spart de către românul cel mai bine clasat în ierarhia mondială.

„Hăne" a câştigat primul set cu 7-5, datorită primului serviciu dar şi a patru mingi de break transformate în puncte, statistica ATP indicând procentaje impresionante în dreptul românului. În al doilea set, Hănescu a continuat să domine „statistic" însă Odesnik a profitat de singurele sale mingi de break şi a luat două game-uri care au cântărit decisiv în stabilirea câştigătorului de set, 5-7 şi 1-1 la general.

Decisivul a fost la discreţia americanului, Hănescu fiind vizibil afectat de ratarea din setul precedent, pierdut după 5-4. Cu Odesnik servind aproape perfect, 81% procentaj al primului serviciu (!), şi Hănescu dezamăgitor, nu s-a mai pus problema învingătorului, chiar dacă „yankeul" a reuşit un singur break.

Numărul 31 mondial părăseşte Moscova, speranţele românilor legându-se acum de competiţia feminină unde sigur vom avea o reprezantantă în turul secund.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii