Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 21 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis Pavel a parasit Open Romania

ro

23 Sep, 2009 18:28 789 Marime text

pavel_1.jpgAndrei Pavel a fost eliminat miercuri în primul tur al turneului BCR Open Romania de uruguayanul Pablo Cuevas, care s-a impus cu 6-3, 7-6 (2), în ultimul meci oficial al jucătorului român într-o competiţie de simplu.

Constănţeanul a cedat uşor primul set, scor 3-6,iar în setul doi a ajuns la tie-break. Deşi a salvat 5 mingii de set, Pavel nu l-a mai putut opri pe uruguayan şi s-a recunoscut învins, luându-şi apoi la revedere din competiţiile de simplu în aplauzele spectatorilor de pe Arena Centrală.

Pablo Cuevas va juca în turul 2 cu Peter Luczak (Austria), care l-a învins în prima manşă pe Karol Beck (Slovacia) cu 7-5, 7-6.

Imediat după încheierea partidei, Pavel a declarat că părăseşte tenisul cu regretul că nu a reuşit niciodată să îşi treacă în palmares acest turneu.

"Mi-a plăcut să joc acest meci, m-am distrat în această o oră şi jumătate de tenis. Mă bucur că am jucat acasă ultima mea partidă. Tot timpul am vrut să câştig acest turneu, însă am reuşit doar la dublu, împreună cu Gabriel Trifu. Am încercat să joc cât mai bine în acest meci, chiar dacă nu am avut timpul necesar să îl pregătesc,dar se vede vârsta", a spus Andrei Paveldupă ultimul său meci din carieră jucat în proba de simplu.

Sâmbătă, cel mai titrat tenismen român al ultimului deceniu, va juca un meci demonstrativ împotriva croatului Goran Ivanisevic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii