Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei/Cupa Romaniei

ro

19 Oct, 2009 02:14 1222 Marime text

cstomis20041.jpgCS 2004 Tomis s-a calificat în semifinale

Debut cu dreptul pentru fetele lui Aleksandar Boskovic în turneul de la Botoşani. Tomis a dispus cu 3-1 de Penicilina Iaşi şi aşteaptă semifinala de mîine cu CSU Metal Galaţi.

Deşi partida s-a disputat într-o atmosferă dezolantă, tribunele fiind goale, Constanţa a început în forţă şi a încheiat conturile în primul parţial cu un sec 25-15. Surprinzător, al doilea set a fost unul viu disputat, Penicilina Iaşi revenind spectaculos în joc şi conducând ostilităţile pe durata înregului parţial. Constănţencele au încercat să revină, au reuşit chiar să egaleze la 16 dar, în final, s-au recunoscut învinse cu 25-22. Replica solidă a ieşencelor le-a scos din sărite pe fetele care fomează multinaţionala de la Constanţa astfel că setul trei a fost o formalitate, 25-12, iar setul al treilea a adus puţine emoţii, moldovencele fiind conduse mereu cu 5-6 puncet diferenţă. La ultima minge, una dintr voleibalistele Penicilinei a greşit ca o începătoare atingând fileul, gest tehnic care a catacterizat perfect evoluţia moldovencelor.

De partea cealaltă, Boskovic mai are încă de lucru până la găsirea unei formule perfecte, mulţimea de noutăţi din prima echipă dându-i destule dureri de cap. Totul este ca mâine Galaţiul să repete erorile de săptămâna trecută de la Constanţa, şi Tomis poate ajunge, în premieră, în ultimul act al Cupei României.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii