Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei/Cupa Romaniei Tomis a dezamagit in finala

ro

20 Oct, 2009 23:34 650 Marime text

Deşi favorite la cucerirea trofeului după ce eliminaseră pe CSU Metal Galaţi, constănţencele au cedat inexplicabil în faţa lui Dinamo.

Conduse excelent din teren de ex-constănţeanca Radostina Chiţigoi, bucureştencele au dominat clar disputa astfel că scorul final, 3-0 pentru Dinamo, a fost unul logic. Constanţa a fost mereu în urmă, Simanic sau Barun fiind departe de prestaţia de aseară. Cu un blocaj aproape inexistent şi un atac cel puţin lipsit de idei şi eficacitate, Tomis nu a avut nici o şansă în primul set, încheiat cu 15-25.

Parţialul doi a fost mai echilibrat. Constanţa a arătat în multe rânduri că ştie volei numai că lipsa de concentrare şi erorile neforţate au costat-o din nou setul, 22-25. Ultima rundă, cea a posibilei reveniri în joc, s-a transformat într-un duel aprig şi echilibrat. Dinamo a fost mai mereu condusă dar a dovedit că merită primul trofeu al anului. Eroare de final a lui Bobi, care a servit direct în aut, a pus punct unei dispute în care multă lume şi-a pus mari speranţe. Tomis a rata primul obiectiv, iar Dinamo a arătat că nu poate fi exclusă din lupta pentru supremaţia din campionat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii