Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei (m)/CVM a depasit cu 3-0 pe Montpellier

ro

03 Dec, 2009 02:17 1080 Marime text
Succes important pentru CVM Tomis Constanţa în prima manşă a şaisprezecimilor din Cupa CEV. Campionii au depăşit cu 3-0 formaţia franceză Montpellier şi au devenit favoriţi la calificarea în optimi.

Succesul s-a conturat greu pe fondul unei replici extrem de solide a francezilor. Primul set s-a încheiat după 66 de mingi jucate, un adevărat record, românii reuşind să-şi adjudece punctul decisiv şi setul cu 34-32. Parţialul doi s-a jucat pe aceleaşi coordonate, cu francezii doar puţin în urma adversarilor şi cu un 25-22 conturat în final. Din fericire, setul trei a fost lipsit de emoţii, oaspeţii căzând inexplicabil după evoluţia excelentă din primele două parţiale. Began şi compania s-au impus cu 25-15 şi 3-0 la general, iar returul din Franţa poate aduce o calificare remarcabilă.

Celelalte formaţii masculine prezente în Europa au obţinut doar o victorie prin Remat Zalău, 3-0 în Cipru contra lui Pafiakos. Explorări Baia Mare a cedat cu 3-0 la austrieci de la Posoljinica, iar Dinamo n-a avut nicio şansă acasă, scor 1-3 cu Buducnost.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii