Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acul de la cojocul lor

ro

03 Dec, 2002 00:00 464 Marime text

Nurhan Ali, directorul executiv al HCM, spera ca echipa noastra sa elimine si in acest an o favorita la castigarea trofeului, TBV Lemgo

Conducerea clubului vrea ca si organizarea meciului de sambata sa fie exceptionala * Cu o organizare buna si cu un joc pe masura HCM vrea sa intre in lumea buna a handbalului european * Oficiali ai federatiei romane si-au anuntat prezenta la meci * S-a fixat pretul biletelor: 50.000 de lei

Mai sunt mai putin de patru zile pana la meciul tur HCM Constanta - TBV Lemgo din cadrul optimilor de finala ale "Cupei Cupelor" la handbal masculin si la clubul de pe litoral este zarva mare. "Vrem ca totul sa iasa bine. Sa nu ne facem de ras", spunea ieri directorul executiv Nurhan Ali. Si daca tinem cont de renumele pe care-l are echipa germana in handbalul european, ii dam dreptate. Ochii Federatiei Europene de Handbal vor fi atintiti spre acest meci, TBV Lemgo fiind una dintre favoritele la castigarea trofeului din acest an. Si indiferent ca pierde sau castiga, HCM isi poate face reclama pe spatele super-echipei TBV-ului. Pentru asta trebuie ca organizarea sa fie buna, iar echipa sa faca un joc pe masura. Organizarea meciului de la Constanta a inceput deja. Conducerea HCM le-a rezervat germanilor locuri la hotelul "Royal", unul de 4 stele, asa cum solicitasera ei. Apropo de adversari, sa spunem ca ei vor sosi in Romania pe 6 decembrie, la ora 15.30, si vor fi preluati de un autocar de la Aeroportul Mihail Kogalniceanu. In ceea ce priveste echipa noastra, aceasta isi propune sa faca un meci foarte bun. Chiar daca sansele de calificare sunt mai mari de partea adversarilor, ea isi doreste sa lase in urma un joc spectaculos, de care lumea sa-si aminteasca peste ani. "Tonusul in cadrul echipei este foarte bun. Baietii vor sa faca un meci bun. Speram sa avem ac de cojocul lor. Ce, ei nu au tot doua maini si doua picioare? Bineinteles, conform calculelor hartiei, germanii sunt favoriti certi, dar asa erau si anul trecut iugoslavii de la Jugovic Kac, care erau detinatorii trofeului Challenge Cup, iar noi i-am eliminat. Poate si de data asta inchide Stanescu poarta, iar ceilalti il ciuruiesc pe Ramota", zicea ieri Nurhan Ali.

Vin oamenii din varful federatiei

La meciul de sambata vor fi prezenti si multi oficiali din cadrul Federatiei Romane de Handbal. "Si-a anuntat prezenta toata crema federatiei", ne-a mai spus Ali. Din cate se pare, in tribunele Salii Sporturilor vor fi prezenti Cristian Gatu (presedintele federatiei), Radu Voinea (antrenorul lotului national de seniori al Romaniei) si Gheorghe Goran (antrenor federal).

Din nou se vinde handbal

Conducerea clubului constantean intentioneaza ca si la meciul cu germanii sa organizeze un spectacol cel putin la fel de frumos ca la meciurile cu Lusis Akademikas Kaunas. Se pregatesc multe surprize spectatorilor, iar galeria promite sa fie mai galagioasa ca la precedentele partide. Pretul biletelor va fi 50.000 de lei, iar daca pentru multi acest pret pare ridicat, ne-am convins cu totii ca handbalul masculin constantean merita banii. In fond, este cat un bilet la cinematograf sau la un meci de fotbal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii